Vårt kvalitetsløfte

Det er ingen tilfeldighet at Tores Motorservice samarbeider med kvalitetsleverandører.

Når vi snakker om kvalitet så gjelder det både kvalitet på et produkt, og kvalitet på organisasjonen som formidler produktet. Hos oss skal du som kunde være sikker på å finne produkter som produseres etter høy faglig standard med en levetid som er rimelig å forvente sett opp mot pris og slitasje. Vi ønsker ikke å forhandle produkter som masseproduseres ved billigmetoder. Det gagner hverken oss eller deg at produktet lever kortere enn vi forventer og at tid må brukes på unødvendig reparasjoner og reklamasjoner. Vi velger å gjøre det ordentlig helt fra første stund. Behovsanalysen avdekker hvilket produkt som burde velges for å møte dine krav og yte godt under forholdene du ønsker å bruke det.

Det kan hende produktet koster mye penger, og det er vi klar over. Derfor er det vår jobb å sørge for at produktet ikke er dyrt når du sammenligner med kvaliteten du får.


Hvorfor er det viktig med kvaliteten til organisasjonen som formidler produktet?
Et kvalitetsprodukt må også vedlikeholdes, innimellom repareres og enda sjeldnere reklameres på. Vi ønsker å samarbeide med organisasjoner som gjør prosessen med å skaffe deler og behandle reklamasjoner på en grundig og effektiv måte. Dette for å raskest mulig kunne løse saken din. Vi ønsker å jobbe med organisasjoner som tilbyr grundig informasjon til oss som forhandlere og deg som kunde, slik at vi kan velge, bruke og vedlikeholde produktet slik det er tiltenkt. Vi vil være sikre på at organisasjonen vi samarbeider med opprettholder den kvaliteten på service og produkter.

I de tilfellene der kvalitet på produkter eller organisasjon endrer seg, har vi valgt å avvikle samarbeidet med leverandørene. På samme måte har vi takket nei til å forhandle leverandører der vi ser at disse kravene ikke er på plass til å begynne med. Eller hvor vi ikke kan identifisere oss med hvordan leverandøren gjennomfører markedsføring og forholder seg til sine forhandlere. Derfor kan du være sikker på at vi har gjort vårt ytterste for å kun tilby deg kvalitetsprodukter.


Men kvalitet gjelder ikke bare produkt og organisasjon, det gjelder også oss og vår kompetanse.
I de 25 årene vi har drevet Tores Motorservice har vi forsøkt oss på ulike produktgrupper og leverandører. Vi har sluttet å føre enkelte produktgrupper fordi vi selv følte på at vår kompetanse ble spredt for tynt. Vi ønsker å være virkelig gode i faget, og for oss handler det også om å begrense innenfor hvilke områder vi bygger kunnskap. På denne måten kan vi være helt sikre på at vi innehar kunnskap av både kvalitet og kvantitet om hele vårt sortiment.

Over tid har vi funnet hvilke leverandører vi mener møter våre standarder for kvalitet og har i dag et produktutvalg og en produktkompetanse vi er veldig stolte av.

Vi håper du som kunde legger merke til at det ikke er ved en tilfeldighet.