Hvorfor burde du velge en robotgressklipper?

Hvorfor burde du velge en robotgressklipper?

Vi får mange spørsmål om hvordan en robotgressklipper fungerer og hva som er fordelene med en slik klipper.
Hos oss får du fordelen i å handle i et utvalg av robotgressklippere fra tre ulike leverandører, Husqvarna, Honda og Viking – med tilsammen 14 forskjellige modeller i prisklassen 10.000 – 35.000 kr (eks. eventuell levering og installasjon). I en jungel av best-i-test kåringer har modeller fra samtlige merker hevdet seg i toppen i ulike tester.
Svarene presentert i denne artikkelen er gjeldende for modeller i vårt utvalg.

Det er to grep som gjør at en robotklipper vet hvordan den skal oppføre seg. Først og fremst må en begrensningskabel legges rundt området som skal klippes. Denne kabelen informerer klipperen om hvilket område den skal arbeide innenfor. Vi kan installere denne kabelen for deg, og leverandørene selv anbefaler at klargjøring av klipperen gjøres av en fagforhandler. Dernest kan du selv stille inn klipperens funksjonalitet – noen av klipperne tilbyr denne funksjonen i app-format, andre i brukervennlige LCD-display på klipperen. Du kan stille inn blant annet hvor ofte klipperen skal gå og når på døgnet du vil at den skal klippe. Dersom du ønsker at klipperen skal avstå fra å klippe i regnvær, kan du med enkelte modeller også velge denne innstillingen.

En robotklipper forbedrer kvaliteten på gresset
Ved å kun klippe 2-3 mm av gresset av gangen, unngår du å måtte rake eller fjerne gresset. Istedetfor sikrer luftstrømmen at det klipte gresset spres ned i gressets rotsystem, og fungerer som gjødsel. Enkelte modeller er også i stand til å identifisere hvor og når gresset er høyere og klippe mer i disse områdene.

En robotklipper kan klippe mer enn bare flat plen.
Når vi anbefaler robotklipper til deg, tar vi hensyn til areal og terreng. Dersom du har helning på deler av plenen din, finner vi en modell som håndterer dette. Noen av modellene kan også programmeres til å gjennomføre kantklipping.

Klipperne arbeider selvstendig
Klipperen kjører selv tilbake til ladestasjonen når batterikapasiteten blir lavere. Når klipperen er installert vil den jobbe selvstendig etter innstillingene du har satt, frem til du eventuelt velger å endre disse.

Klipperne er utstyrt med 360-graders sensorer
Disse sikrer at gjenstander, husdyr eller mennesker ikke vil kunne skades av å treffe på klipperen. Sensorene stopper også klippingen når knivene treffer ugunstig underlag, og kjører tilbake til riktig underlag.

Klipperne er svært stillegående.
I denne filmen fra egen hage ser du både at en Honda Miimo og Husqvarna Automower samarbeider ypperlig sammen. Her kan du få et inntrykk av hvilket lydnivå som kan forventes fra en robotklipper. Modellene i vårt sortiment utvikles kontinuerlig for å senke lydnivået, og skal i dag tilsvare lyden av et vanlig kjøleskap.

https://www.facebook.com/ToresMotorservice/videos/vb.214225451930791/1037651992921462/?type=3&theater

Kontakt meg for bestilling av robotklipper

Fullt navn (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Når er du tilgjengelig på telefon?

Husqvarna Automower

husqvarna-automower-robotklipper-header

Honda Miimo

Honda-Miimo-robotklipper-header

Viking iMow

Viking-iMow-robotklipper-header

Meny