Hvorfor skal du investere i en snøfreser av høy kvalitet?

Hvorfor skal du investere i en snøfreser av høy kvalitet?

Når det gjelder snøfresere er det ofte slik at pris og kvalitet går hånd i hånd. Vi ønsker at ditt kjøp skal føles verdt hver krone, og det avgjør hvilken maskin vi anbefaler til deg og ditt bruk. Prisen for hyppigere kjøp av billigsnøfresere og vedlikehold av disse kan til slutt overskride summen du ville brukt på en solid freser som behandles skikkelig, varer lenge og som gir en bedre brukeropplevelse. Det er noen helt konkrete grunner til dette.

Kvalitetsfresere er laget for å vare lenge ved rett bruk
Når du kjøper en snøfreser medfølger instruksjoner for korrekt bruk av freseren. Dette omhandler spesifikke bruksområder, slik som størrelsen på området du skal rydde for snø, hvor hyppig du tenker å bruke maskinen og underlaget der du tenker å frese. I tillegg gjelder noen instruksjoner generelt for alle fresere, slik som at du skal bruke fersk bensin på maskinen, eller ikke la bensin stå på tanken dersom den ikke er laget for det (Les mer om hvorfor vi anbefaler Aspen Bensin). Hvis du i tillegg selv gjennomfører eller bestiller service på freseren før vintersesongen har du en ekstra forsikring om at maskinen ikke behøver unødige turer på verksted for å bytte deler. (Les vår sjekkliste for snøfresere som burde gjennomgås før sesongen).

– Tenk langsiktig ved kjøp av en kvalitetsfreser. Vil behovene dine endre seg over tid? Ta hensyn til fremtidige behov når du kjøper freseren, fordi dersom du behandler den godt er sjansen stor for at den vil være med deg inn i fremtiden.

Kvalitetsfresere er laget for å repareres fremfor å erstattes
Snøfresere fra veletablerte og kjente varemerker kan repareres fremfor å erstattes. Selv etter mange år kan vi fremskaffe deler til fresere i vårt sortiment. At delene produseres med samme høye kvalitet igjennom maskinens livsløp er avgjørende for maskinens funksjon etter reparasjonen. Som faghandel sørger vi for å kontinuerlig evaluere kvaliteten på våre leverandører og være trygge på at maskiner og deler er bygget for å vare.

Kvalitetsfresere tar hensyn til brukervennlighet

– Tyngden på maskinen
– Arbeidslyset på maskinen
– Hvor enkelt maskinen starter, og hvordan den manøvreres.

Leverandører av kvalitetsfresere legger litt ekstra oppmerksomhet i disse tingene, slik at det å rydde snø blir en trivelig oppgave. Spør oss ved ditt neste kjøp, så finner vi i tillegg en freser som enkelt kan brukes av flere medlemmer i familien.

Finn en freser du ønsker i vårt sortiment og bestill den via mail hos oss.

 

yamaha-snofreser-YS1070T-YT660E-YT660EDJ-YT1070-1

Meny